logo kazerne naar home

Evenementen en bijeenkomsten

In de Kazerne – Uw ideale bestemming voor elk evenement

Bij In de Kazerne begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we een veelzijdige locatie die perfect is voor elke gelegenheid. Of u nu een bedrijfsfeest, netwerkborrel, verjaardag, baby shower, of een andere bijzondere gebeurtenis plant, bij ons kunt u alle kanten op!

Stretchtent
Onze stretchtent met privé bar staat klaar voor groepen tot 300 personen. Geniet van BBQ's, dansavonden, silent disco’s en meer, allemaal onder één dak.

Privé terras voor intieme samenkomsten
Ons privé terras, uitgerust met grote parasols en heaters, biedt een intieme setting voor groepen en families tot 50 personen. Het is de perfecte plek voor lunch, diner of borrels, waar u kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht.

Eindeloze mogelijkheden met ons grote veld
Of u nu teambuilding activiteiten plant of een dag vol spel en plezier, ons uitgestrekte veld is geschikt voor alle soorten buitenactiviteiten. De ruimte is flexibel en kan naar uw wensen worden ingericht.

Culinaire flexibiliteit voor iedereen
In de Kazerne biedt diverse diner opties voor alle locaties. Kies uit buffetten – beschikbaar als vegetarische opties, BBQ’s, walking dinners, shared dining, of een drie-gangen keuzemenu. Onze menu's zijn zorgvuldig samengesteld om aan alle dieetwensen te voldoen en bieden iets bijzonders voor elke gast.

Exclusieve huurmogelijkheden binnen
De binnenruimte van In de Kazerne is ook beschikbaar voor verhuur voor alle soorten evenementen en kan exclusief worden afgehuurd om uw evenement nog specialer te maken. Met gratis parkeergelegenheid, volledige toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers en een kindvriendelijke omgeving van hoge kwaliteit, zorgen wij dat iedere gast zich welkom en verzorgd voelt.

***Interesse?***
Ontdek zelf waarom In de Kazerne de perfecte locatie is voor uw volgende evenement. Boek nu en laat ons uw dag onvergetelijk maken!

Voor meer informatie, vul het onderstaande formulier in!


Interesse?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

RESERVEER HIER UW TAFEL

Klik hier om een tafel te boeken!