logo kazerne naar home
kazerne logo wit

Borrelen

Kom tot rust met een smaakvol biertje, een elegante wijn of een belevenisvolle cocktail in de oase van Oost, de ultieme bestemming voor een genotsmoment in Nijmegen. Onze ervaren bartenders zijn getraind om een verscheidenheid aan dranken te bereiden, met alleen de hoogste kwaliteit ingrediënten. Onze uitgebreide drankenkaart biedt voor elk wat wils; van klassieke cocktails tot unieke en innovatieve creaties. Van een fijne pilsener tot aan de fruitigste IPA. Bierbuckets, een verrukkelijke fles Veuve Clicquot of ‘gewoon’ een heerlijk glas Verdejo.

Leun achterover en geniet van uw drankje in onze gezellige en uitnodigende sfeer, en laat ons vriendelijke personeel voor u zorgen. Pak een bordspel of daag uw familie en vrienden uit voor een potje Jeu de Boules, schaken of tafeltennis. Liever lui dan moe? Plof lekker neer op het terras of op een picknickkleedje in het aangrenzende park. U hoeft zich in ieder geval niet te vervelen.

Of u nu een speciale gelegenheid viert of gewoon op zoek bent naar een leuke plek om even lekker te gaan zitten. In de Kazerne is de perfecte plek. Onze drankjes zijn de piekfijne aanvulling op een heerlijk diner, of gewoon op zichzelf. Kom bij borrelen in de oase van oost en laat u helpen te ontspannen na een lange dag, of ervaar een onvergetelijke avondje uit!

Bekijk drankenkaart

Bekijk borrelkaart

Interesse?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

RESERVEER HIER UW TAFEL

Klik hier om een tafel te boeken!